280810

Jag är urusel på att uppdatera bloggen.. men det är inte så lätt att få tid till det alla gånger ;)

Idag har jag jobbat, väldigt lite folk ute på shopping, så dagen gick väldigt segt.

När jag kom hem var det såklart fotboll på tv, men som tur var kom Magda o Ida och hälsade på, så då gjorde det inte så mycket att det var tråkigt på tv ;p

Ikväll har vi vart hos Tonje o lagat mat, blev biff, bea o pommisar, smaskens! Nu är vi hemma igen, gått en prommis med kompis o snart dags før lørdags filmen :)

Är väl fotboll imorn igen, så om det är okej väder går nog jag o magda på prommis. Blir som ganska less på all fotboll som går hela tiden ;/

Annars har det nog inte hänt så mycket nytt, har køpt mig ett par fina støvlar, svarta med høgt skaft o så helt platta (utan klack) väldigt fina :) Men dessvärre lite før varma før att børja använda redan nu. Ska åka på ikea snart hoppas jag och køpa oss vitrinskåp och ett "matbord" storlek større än det vi har. Och som vanligt när man åker på ikea kommer vi säkert lyckas fylla hela bilen.

Har snart gått en månad sedan man hade semester, men det var så skønt att vara hemma i nästan en månad, fast skulle gärna stannat längre tiden gick allt før fort. Saknar alla sååå mycket.

Påminnelse till Pernilla: Du har lovat att skicka bilder åt mig i posten. Och Henrik o Nattis får gärna skicka bilder också! :)

Ska lägga in lite bilder här en dag, fast jag är så dålig på att ta med mig kameran när man hittar på saker, så har inte speciellt mycket bilder.

 

Nu är det dags før film och så ska jag klappa händerna før mig själv, før att jag äntligen uppdaterat bloggen ;)

Puss och Kram

 



RSS 2.0