210609

Søndag, har legat i sängen o dragit mig till kl 12 nästan :) Vegard ligger fortfarade o sover, vilken surprise ;-S

Har inga som helst planer før dagen och hur skønt är inte det till och från.  Blir kanske en promenad upp på fjället o kanske åka o hälsa på Vegards mamma, pappa o syster som åker till Rumänien på brøllop snart, tror dem åker imorn eller tisdag.
Vi skulle ju också ha åkt, men køpte oss hus istället :)

Veckan som gått har inte varit så otroligt intressant, till att børja med i vart fall. Har bara jobbat och vait trøtt när jag kommit hem, så har bara tagit det lugnt hemma, kollat film osv.

I fredags åkte vi in till sjukhuset i førde o hälsade en liten flicka välkommen till världen :) så otroligt søt :)
Åkte även in igår, o då ble det lite shopping också. køpte mig en klänning o en väst grej, ett par skor o lite pyntesaker.
Har blivit väldigt duktig på att inte shoppa :)

ne, hade inget itressant att skriva idag, så ska inte dra ut på det här inlägget.

Ha en fin søndag alla :)

suss o klem ;p


Jag blev just påmind

om varfør jag slutade skriva blogg.

Jag hade skrivit klart ett helt inlägg och när jag tryckte spara o publicera så gick det upp i røk.
Det finns inget värre än när man gjort nåt helt klart och så bara *poff* *borta*.

Jag hade i och før sig inget intressant att informera om idag, så det var väl inte jordens undergång. Har gått hyffsat snabbt på jobb idag, har bara lite över en timme kvar innan jag är klar för dagen. Då blir det att åka hem och laga mig lite mexicanasoppa, äta, hämta vegard från jobbet o kanske baka en liten kaka :)
Førslag på vad jag kan baka är väldigt välkommna :)

Fick upp gardinerna i vardgasrummet och køket igår, så nu är det bara på nedervåningen som gardinerna lyser med sin frånvaro.
Jag själv är ingen talang med borrmaskinen så har inte vågat mig på att använda den riktigt än, men om det inte händer något snart ska jag allt se till att få upp gardinstången på ett eller annat sätt ;)

Har tagit lite bilder i lägenheten, men upptäckte att sladden till kameran är borta, så jag måste hitta den innan jag kan lägga in några bilder. Däremot fick jag in en bild från telefonen.
Inte allt før intressant, men här har vi våran tv ;p
 Det går självklart fotboll på tv, inga konstigheter. Är v¨ldigt nøjd med denna 50" så lände jag får bestämma vad vi ska se på ;p




Fick mig en liten kusin i lørdags och nu på fredag kommer ännu en liten till världen, vegards syster ska ha barn då.
Så det blir massa små søta barn i år :)

Nu ska jag forstätta fixa o dona här. Har fått massa nya varer idag, har fått ut det mesta i butiken redan men har endel kvar :) Så det är väl bara att sätta igång igen ;)

Vi snakkes :)

ännu en dag på jobbet

Har faktiskt varit på jobb i snart 2 timmar, det känns visserligen som minst 4 timmar, men tiden har gått förvånansvärt
fort

Fick inte gjort nånting alls igår, var så trött att vi bara lagade taco och såg film. Men idag har jag nog inget annat val än att börja fixa och dona, har upptäckt att vi har fått oss en heltäckningmatta av hundhår. ;p

Igår fick vi 2 till stolar till köket, vilket var väl behövligt. När Henrik och Nattis var här fick vi låna av Vegards föräldrar, men är ju ganska skönt om man slipper låna av någon så fort man får besök ;p Det är faktiskt svårt att köpa alla saker man behöver på en gång, det tar som ett tag att komma fram till allt man egentligen behöver. Fast 4 köksstolar är nog ganska normalt att ha.
Första gången vi åkte på ikea och handlade tänkte vi nog bara i två tal. 2 köksstolar, 2 underlägg (såna som man sätter tallriken på) osv osv. Sen kom vi ju fram till att vi förhoppningsvis kommer få besök till och från och då kan det ju vara bra att ha lite mer än två av allt ;p

Från det ena till det tredje, har ni någon aning om hur svårt det är att jobba i en smyckes butik när man ääälskar smycken?! Men jag kan stolt erkänna att jag har köpt mer åt andra än åt mig själv, och det är väl inte så dumt. Och när man är nybliven husägare har jag absolut inte råd att köpa något åt mig själv.
Som tur är kan man ju prova smyckerna ibland i alla fall ;p







lite smakprover bara ;p

Det tar lite tid att skriva det här inlägget.
Jag började för 2 timmar sen, men det är fint. Då har jag gjort bort 4 timmar av denna arbetsdagen, bara 2 timmar kvar :)

Jag avslutar med en bild med ett litet charmtroll ;)




Oj oj oj, så söt man kan vara :) Det ska bli så kul att komma hem i sommar och se hur mycket han har växt.

Nu ska jag torka damm ur alla mina skåp här, huhu ;-s

länge sen sist?

ja, det kan man säga.

Det har hänt en hel del sedan jag har uppdaterat denna bloggen. Jag har nu bott i Florø i över ett år. Det är faktiskt väldigt fint här, när det inte regnar dock. ;-s

Jag har bytt jobb, blev så trött av att bara jobba kvällar på restaurangen och när jag fick ett erbjudande om att börja på gullsmeden istället var det en självklarhet.
Är faktiskt på jobb där just nu. Men det är fredag och kanske inte så många som har lust att shoppa efter en lång arbetsvecka, så jag har tid att skriva lite här. :)

Jag har hunnit flytta runt lite också. Från en hemsk källar lägenhet flyttade jag o vegard in hos hans föräldrar vilket var mycket bättre vill jag lova. Och nu har vi köpt oss en lägenhet, fast det är väl kanske mer som ett hus kan man säga. Jag trivs då redan som fisken i vattnet :)

Jag har blivit moster också, börjar nästan känna mig lite gammal nu, speciellt eftersom att jag snart blir faster också.
Men det är så kul, så kul :)

Henrik och Nattis har varit och hälsat på i en vecka nu, och det var hur kul som helst. Dem åkte idag, så jag kan tänka mig att det kommer kännas riktigt tomt där hemma.
Vi har fiskat massa och ätit hur mycket god mat som helst. Jag har kommit fram till att det inte finns så otroligt mycket att göra här i Florø när det regnar.

Snart kommer mamma och pappa också och hälsar på och det kommer bli super kul :) Hoppas att det blir lika bra väder som förra året dem var här.
Och efter det blir det att resa hem till sverige. Så jag hinner träffa alla där hemma i sommar. Vi kommer förhoppningsvis stanna i 2 veckor, fast helst hade jag ju stannat 1 månad minst.

Snart är jag klar på jobb och då blir det att åka hem och dammsuga och städa och sen hänga upp dem fina gardinerna som henrik o nattis köpte med åt oss. Börjar snart att bli ordning hemma och då ska jag ta lite bilder och lägga ut här så får ni se.
Har målat om väggarna i vardagsrummet, köket och sovrummet, resten får vi nog ta som det kommer. Men jag tror minsan att det kommer bli riktigt fint när vi fått lite ordning.

Sen hoppas jag på besök från syster o micke och lilla willy i sommar eller slutet av sommaren kanske. Vi får se hur det blir med det :)

Vi får se om jag kan komma ihåg att blogga lite nu och då. Men än så länge kan jag inte lova något. Däremot har jag ju många långa sega dagar på jobbet så det blir väl mest när jag är här som jag kommer skriva ;)

Nu är det dags att städa lite här innan jag får stänga.

ha det ;p

RSS 2.0