spa(inte spa som i spa utan spa som i spa..;p)kvinna!??

Okej, jatte kul att Sverige inte vann matchen mot USA. Jag och Carro kommer nog fly landet nu.. hennes familj har borjat tok mobba oss, bara for att vi patriotiskt nog bredde pa om hur kungligt bra vara svenskar spelar, och vad hander, jo vi forlorar, och inte med lite heller. 3-5.
Hennes unge(jaja, kanske inte unge,. trots allt 4 manader aldre an henne) ringde till och med upp mig och skulle skryta.. jag sager da, vanta bara, snart ger vi igen.

Jaja, inte hanga upp sig pa sant, jag var lite cool igar i alla fall nar jag traffade en av spelarna i Chicago Bulls, P.J Brown, ooooj, sa lang han var! Sa nu har jag nat nytt att lagga in i min inte allt for langa superlista.



Om sverige inte vinner...

Jag och Carro ar hos henne och donar, Sverige trojorna ar pa och radion var pa.
Varfor visar de inte matchen pa tv har, vi spelar ju trots allt mot USA, jag ar sur.
Radion suger!

Forovrigt kan jag beratta att om Sverige inte vinner den har matchen kommer jag och Carro bli mobbade i all evighet.

Sa kom igen Sverige just.nu

Vuxen poang...

Idag har jag och Carro samlat vuxenpoang... Vi gick pa en promenad i botanic garden, mycket fint och mysigt.
Vi kom fram till att vi var dem yngsta med ungefar 30 ar till godo som var dar.. fast sen dok en 60 ungar upp dar.. ;p
Annars har dagen inte bestatt av sa mycket mer an att aka runt i bilen och aven losa in en check och gora av med pengarna pa en gang, dock inte pa nagot roligt, var tvungen att betala en jakla parkeringsticket! morr!

Hihi, jag och Carro ar, jag talar for oss bada, otroligt nojda med denna dagen, vi har traffat pa (:P) ytterligare 4 hetingar som gommer sig har, tralalala! :)

sometimes i wish i could act like a boy...

ih, sommaren ar har.. idag var det lite drygt 30 grader i skuggan och helt underbart vader, gud sa lycklig jag ar.
har varit pa beachen och hangt och sen har vi akt in till downtown och atit god grekisk mat och en for god sundae.
har faktiskt borjat fa lite solbranna nu, det kanns skont.

nu ar det foresten inte lange kvar tills pernilla och maria kommer hit.. wihoo. och om jag har tur sa kommer mamma och pappa ocksa hit nan gang i juni :)

nu ar det natt.
pusskram

iiiiih!!

ikvall ar det bio som galler, land of women..
och for er som inte vet, sa ar adom brody med i den filmen.. kan ju inte bli battre.

tralalalala, idag ar en bra dag

looks like someone fell out of the uglytree

and hit every branch on the way down.

Wow! Jag har varit borta hemifran i over 100 dagar, narmar sig faktiskt 4 manader nu.
Ikvall hade vi clustermeeting, sa en massa aupairer samlades i bowling hallen och spelade lite, oj sa duktiga vi var. Jag lovar att jag hade varit kung, om det inte varit for att jag drog fetaste rovan i trappen idag, och ont fick jag.
Tur att det ar en mjuk heltackningsmatta, annars hade jag inte kommit undan med bara en strackning i vaden, haha!

Snart ar det dags for mig att sova, kanner mig trott som vanligt och ska upp tidigt imorron, som varenda morron nu for tiden. Thank god for helgerna, nar man oftast far sova ut, da klagar man i alla fall inte.

Ska forovrigt borja hanga pa bowlingstallena, det ar dar alla hetingar gommer sig, eller i alla fall en eller tva.. om man har tur.


Na, nu ar det sangen som galler.
puss och kram


det kallas tvivel

Ibland borjar man verkligen fundera vad man ska gora av sitt liv och var man kommer sluta upp. Jag antar att jag inte kanner mig redo for sana beslut just nu, och antagligen inte inom den narmsta framtiden heller. 

Hur kom det sag att man vaxte upp sa fort, varfor kan man inte vara barn langre, slippa gora alla stora och livsviktiga beslut helt sjalv och redan. Jag vet, jag kommer ihag nar jag var yngre an jag ar nu, och jag bara langtade efter att fa fatta alla beslut helt sjalv, det ar bara till och fran man kanner att det bara skulle vara sa skont om nagon sa "sa har ska du gora"  och inge mer med det.
Naval, jag ska inte klaga, jag gor vad jag vill gora just nu, och det ar det viktigaste for mig. Nar det ar dags for mig att aka har ifran sa kommer jag aven da vara tvungen att fatta ett nytt beslut om tiden som kommer. Antar att leva for stunden ar det som passar in for mig.

Idag ar den forsta fredagen pa lange som jag har stannat inne hela kvallen, det kan mojligtvis vara for att jag har jobbat till ungefar nu. Det ar latt att glomma bort hur mycket man uppskattar en lugn hemmakvall, i jamforelse med att vara ute och svira eller vad som helst annat antar jag.

Har i alla fall varit i USA i 100 dagar idag, jag ar imponerad av mig sjalv, men jag kanner att jag trivs med det har livet.. for tillfallet. Det ar val inte direkt mitt dromyrke eller nagot jag skulle tanka mig att spendera sjukt mycket tid med att gora, men ett ar ar en perfekt investering for mig sjalv.

Fick en nagot forsenad paskpresent hemifran idag, gissa om jag skrek, blev alldeles till mig.. men det ar inte konstigt, brev hemifran, svensk choklad, svenskt godis over huvudtaget, svenska tuggummin, en superbra hemafixad cd'skiva, bocker o en kalle anka tidning.. Det ar helt sjukt vad jag har borjat uppskatta till och med de minsta sakerna med sverige, men jag antar att man kommer mer till insikt om vad man har dar hemma och hur bra sverige egentligen ar i jamforelse med manga andra lander.

Jag ska nog till och med ga upp till mitt rum nu, slanga in skivan i laptopen, satta i horlurarna, lasa kalle anka eller en bok och smaska allt for gott svenskt godis.

Bara 4 manader tills jag far besok, och jag hoppas aven pa ett besok om lite drygt 2 manader, det skulle vara guld vart. Saknar er.

Puss och kram

Sincerly (;p)
E

jag onskar

  • att alla mina nara och kara vore har med mig, och fick uppleva allt jag upplever dagligen.
  • att vi skulle ha fler target och walmart liknande affarer hemma i sverige
  • att sommaren ska komma
  • att jag aker till florida eller nagot snart
  • att mitt har blir fargat ikvall + att mitt har vaxer ut och blir mega langt inom en snar framtid
  • att nicoles buss ar 20 minuter sen sa jag ar ledig lite langre
  • att jag ska vinna pa en trisslott just.nu
  • att dem visar vm matchen sverige-usa pa tv har
  • att sverige vinner!
  • att de kommande 4 manaderna gar fort.
  • att jag far se snygga killen fran Buffalo nan gang igen (inte bara se), sa jag kan bevisa for carro att han ar min!


Jaaa, jag onskar val ett flertal mer saker men det har far racka for nu..


oh my god

Nu har jag for tusende gangen bestamt mig for att borja skriva i den har bloggen. Vet inte hur manga ganger jag har skrivit ett helt inlagg for att sedan bara radera det, men den har gangen ska jag inte overtyga mig sjalv att gora det.
Kom just in fran en liten springtur tatt foljd av en prommis, sa nu kanner jag mig nytranad och glad. Kanske ar sommaren inte sa langt bort som den till och fran kanns att vara. Framfor allt ar det val sommarformen som oroar, men den kommer, for om jag vill kan jag vara sjukt envis.
Dags att hoppa in i duschen nu, snart dags att borja jobba igen.

Bast just nu:  The Fray - How to save a life

RSS 2.0