jobbjobbjobb

Nu ser jag verkligen fram emot lite semester, är så spyless att jobba varenda dag från 10-6 och lørdag från 10-4, men hinner ju knappt ha ett liv ;s
Ska bli så skønt att bara slippa jobba ett tag :)

Igår upptäckte kompis att det fanns andra hundar lite här o där i huset, han hittade en i ugnen o en annan i tvn o så när vi var på besøk hos vegards føräldrar fanns den i spegeln också. Och där stod han länge o førsøkte få den o leka med han, morra o hoppa o skälla lite, nosa på den... men vad han än gjorde, så gjorde den andra hunden likadant, så till sist fick han bara ge upp o stirra lite på den.

Det kommer mer bilder nån annan dag, måste bara hitta en sladd så jag får in dem på datan, dem jag la in igår hade hans kennel tagit på honom. Nu ser han myyycket gladare ut på alla bilder ;)

Nu ska jag fortsätta jobba.
Har køpt mig sista twilight boken, så kommer nog sträckläsa den när jag får tid :)

ha de på bade ;p

puppie in da house

tjihii, nu har vi fått hem den lilla sötnosen :) blev lite spya sista biten i bilen, men det var en lång resa.. och det är gaanska många som blir åksjuk på dem norska vägarna ;p

nu sitter vi i soffan o chillar, o vovvse palten ligger o myser på golvet.
har bestämt oss för att han ska heta Kompis :)

här kommer bilder ;)










kommer fler bilder sen, men nu vet ni hur charmisen ser ut iaf ;) 

180709

Ja, jag har insett att mitt bloggande har gått lite segt på sistone, men har haft mycket att gøra, så det får bli min ursäkt.

Mamma och pappa har vart och hälsat på i två veckor, det var väldigt kul och det var fint väder och varmt ute, i stort sett hela tiden :) Jag var ledig hela førsta veckan och då var vi ute massor, vi fiskade, pappa fick torsk o lyr o pal o allt møjligt, det blev lite golf, jag blev imponerad av mig själv, när jag gjorde som pappa sa, till sist, så fløg bollen iväg ganska fint faktiskt. Sen blev det minst en prommis om dan med mamsen. Vi åt massa god mat och hade det super mysigt.

Ska åka hem om på pricken en vecka nu, och det kommer bli supert det också :) längtar super massa efter att få träffa hela familjen o lite vänner o bekanta också då, såklart :)
Imorn ska vi hämta oss en liten vovvsing, verkar som att den ska få heta Vinnie, men vi får väl se ;) Han ska också få følja med till sverige, så han lär sig svenska redan som valp ;)

Nu är jag på jobb, det är väldigt lite folk i farten, så då passar det ju fint att førdriva tiden med det här :)
När jag kommer hem ska jag lägga ut en bild på søtnosen, kommer troligtvis bli mycket bilder framøver :)

Jag funderar även på om jag ska køpa mig själv en ring, har ju kommit fram till att jag måste passa på när jag har sån bra rabatt som jag har, men ids inte køpa bara før att ;/
Och kan ni tänka er det?! Att shopoholicer Emelie inte är så jäkla shopoholicer nå mer?! Det är ju helt galet, och ganska skønt också såklart :) Kommer inte ihåg senast jag shoppade løs, men kan tänka mig att det var førra eller førr førra gången jag var i sverige ;p

Nu ska jag läsa lite bloggar hade jag tänkt, så jag hoppas på att det är någon som har uppdaterat :)

ha det fint :)

RSS 2.0