190909

En liten Elvis kom till världen den 170909 kl 06.07. Och vilken søtnos det är :)
Grattis grattis!
Han liknar på sin pappa måste jag säga. Nu längtar jag bara efter att få åka hem och hälsa på :)

Jag har mest troligt ledigt den 4-11, men då är ju mamma och pappa och morfar i norrkøping, så det var ju lite dumt :/ Så är inte helt säker på att jag åker hem då, men vi ser väl :) Hade vart super kul :)

Här i florø händer det inte mycket alls, har vart så trøtt hela veckan. Vart tvungen att stiga upp samtidigt som vegard(halv 7) o køra honom på jobb, har bara haft en bil i øver en vecka. Men igår fick vi tillbaks den kära hondan, så idag fick jag sova till halv 9 :)

Imorn kan vi førhoppningsvis åka ut i skogen nånstans o gå med kompis, hade vart bra att träna med han att han måste hålla koll på vars vi är när han inte har koppel, så han vet att han inte kan springa omkring sån som han vill, nångång kommer han ju bli stor och då tycker ju inte alla att han är lika søt som han är nu :p och då är det säkrast att han har lärt sig att han ska gå brevid oss, med eller utan koppel.

Ikväll händer det alldeles säkert inte mycket, det blir soff läge och film, biff med bea till middag, en cola zero i kylen och baconchips finns det också, så det blir en riktig avslappningskväll. Tror vi får åka med kompis på knapstadmarka så han får springa av sig riktigt mycket.

Upptäckte häromdagen att han har lärt sig att komma upp i soffan på nåt vänster, det sker dock bara när varken jag eller vegard är uppe. Så då undrar ni säkert hur jag kan veta att han har vart i soffan?! Han ligger ju alltid så fint på mattan när man kommer upp. Men en dag så var han inte så smart, han råkade glømma sitt ben, längst in i hørnet på soffan, ojdå kompis! ;p

Meeen från det ena till det tredje, snart är det jul, och det hade vart fint om ni hade kunnat ge mig en liten hint om det är något speciellt ni ønskar er, så slipper ni få nåt ni inte alls har lust på :)
Och før bebisarna måste självklart føräldrarna säga till om vad både willy och elvis har sagt att dem vill ha ;p

Nu tror jag det är dags att fortsätta jobbandet ;p Men är som vanligt inge folk ;/ Så då blir det väl det vanliga torka damm osv, huhu. Fast det händer säkert lite mer om ett tag, är ju aldrig stilla en hel dag. :)

Men ni kan säkert ränka med minst en till uppdateringing idag om jag har tråkigt ;p

puss o kram

 




haha

jag ska ta bort dem där gamla när datorn är lite snabbare, men lova att ni lyssnar på den, før den är sååå kul :D

you and me babe, how about it... tralalalala.

haha, det är okej om ni inte tycker om den, men jag tycker man blir så glad av den :D
snart är det dags før fotboll, liverpool ska spela.
har vart och køpt oss bacon chips, och cola så det blir riktig fotbolls kväll :)

i love you like the stars above, i love you til i die

nu ska jag bada mina føtter, har vart ute och tränat inkallning med kompis och så har vi sprungit o gømt oss så han fick leta,  och när jag sprang førsta gången så tappade jag skon, den søg fast sig i mossan så jag blev helt dybløt och kall om føtterna :/

ha en god kväll gott folk.

puss o kram

kanske nu?


160909

haha, jag ska se om jag får till det här, men det här är vääärsta bra låten, och om ni lyssnar på den måste ni høra hela, før den är så kul och man blir så glad.


<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/vTmCs9k_rZY&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/vTmCs9k_rZY&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

puss o kram

150909

En underbar dag på jobbet..

..eller det var nog dagens överdrift.

Det går lite segt med bloggandet nu før tiden, och jag får lite ångest när jag ser att det är folk som tittat in på bloggen och så har jag inte skrivit något alls. Det ska bli skärpning på det nu, hoppas jag.

Jag kan inte påstå att det är så mycket action i Florø før tillfället, det har regnat säkert 2 veckor i sträck. Däremot har vi haft fint väder, søndag och måndag, men idag igen var det mulet på morgonen. Kan däremot inte ge väder rapport på hur det ser ut, där ute, nu eftersom att jag dessvärre är på jobb før tillfället.

Igår var det val i Norge, och det var Arbets partiet som vann (jag vet inte riktigt hur det stavas så jag førsvenskar det lite) dem är i alla fall som sveriges social demokraterna. Så det var ju bra att i alla fall norge vet vad som är bäst før landet, när nu inte sverige verkar førstå det.

Kompis blir bara duktigare och duktigare, nu før tiden sätter han sig vid dørren om han behøver gå ut, det underlättar ju lite det :) Hans tricks repetoar (stavas det så?) är som føljer: sitt, ligg, ligg på sida, rulla runt, kryp(inte alltid), inte røra, stanna, vinka, skall, morra (inte alltid), jag kan nästan sätta saker på hans nos nu och han har nästan lärt sig att ta godisen førsiktigt.    Så sakta men säkert lär han sig bara mer och mer :)

Ikväll ska vi på hundklubben och träna lite, vi ska väl bara gå runt lite och träna på att vara i närheten av hundar utan att få hälsa på dem. Det är säkrast att ha øvat på det innan det är dags før kurs.                                Det lilla problemet vi har är däremot troll symtomet, när vi kommer hem från jobb så blir kompis så glad att han kissar ner sig, hoppas att han inte gør det i all evighet bara ;)

Och nu inväntar vi att det ska komma två små bebisar till världen, och det är ju så spännande. Tycker att dem ska snabba sig att komma ut nu.
Jag hoppas på att få ledigt en vecka i oktober så jag kan komma hem till sverige. Då blir det definitivt en tur till luleå och hälsa på lilla elvis/september.
Och jag kan tänka mig att willy har växt sen sist, herregud snart kanske jag kan prata i telefon med han ;D
Fast det lär ju drøja ett liiitet tag till ja.

Och vet ni vad som har hänt?! Vegards kamera har gått sønder :/ vi som hade tänkt bli riktigt duktiga att ta bilder nu, nånå, får se om det bara är att vixa den på nåt sätt eller om vi måste køpa en ny. Behøver i vart fall en kamera.

Kompis har føresten kommit på nåt han tycker är väldigt kul. Så fort han är ensam uppe så hoppas han upp med tassarna i soffan och drar ner allt som är i soffan, filat, kuddar, you name it. I søndags hade han tagit en kudde och när jag kom upp så hade han lagt den på sin bädd och så låg han på den så jag inte såg den, men han såg så skyldig ut att jag anade att han hade tagit nåt. :p

Nånå, nu ska jag fortsätta med mitt.
Är nada folk igång idag, men jag kan säkert torka lite damm i alla fall ;/

have e nice day

puss o kram
 

 


RSS 2.0